thedevilinside.blogg.se

2012-09-18
17:05:57

Gaaaash...Vilken dag! >_< (långt inlägg)
Idag så skulle vi åka till en lant gård som studiebesök med klassen. Och då skulle vi ta bussen dit och så skulle läraren åka bil... men det gick ju JÄTTEBRA! O.o Eller... Nej ... Hon hade gett oss en ganska så bra beskrivning på var vi skulle gå av och sådär, för ingen hittade. Och så går vi av där vi tror att vi ska gå av. Men nej nej vi går av typ... 10 stationer innan vi skulle gå av (typ 1,5 mil kvar tills vi va framme) så vi blev ju då vilse. Och sen så gick vi där... runt 20 pers går typ över hela vägen.. XD åååh.. 
 
Och sen efter ett tag så kom Jontes pappa och skulle hämta upp oss... i en helt vanlig person bil... Hur skulle vi få plats? x) Åka fler gånger ja.. Men när han kom så kom han från det hållet som vi gick mot och så ska han sladda och vända men så lyckas han köra ner i diket... Jahapp så då fick killarna i klassen putta upp bilen igen och sen fick vi hoppa in i bilen... men typ 9 st åt gången! O.o Så jag fick sitta i Fannys knä och så satt vi 1 fram 4 i baksätet och 4 i bakluckan... Så olagligt som det kan bli... Hehehe. Och så är Jontes pappa typ galen också han gör typ i 100-120 km/h på en 50/70 väg... Vi höll på att dö.. Det va skit läskigt när vi va så många i bilen också... Fyfan.
 
Men men vi lyckades komma fram bra ialla fall men sen när vi slutade och skulle hem så ös regnade det och det gjorde inte saken bättre.. Så jag och 8 st till gick till bussen, som dom sa att vi skulle, så står vi där i ÖS regn och väntar på bussen i 20 minuter... När vi sen får reda på att dom andra i klassen hade fått SKJUTS av läraren... Alltså blev vi total dissade.. För läraren sa att hon inte skulle skjutsa några men sen så skjutsar hon mer än halva klassen istället... Fan vad arga vi blev, dom va snustorra och vi va dygnsura... 
 
Så min dag SÖG...!
 
Här är ett par bilder från dagen...  Hehe vilse... O.o

 
9 st i bilen! O.o (man ser inte alla, men dom som sitter med ryggen hit sitter i bakluckan...)
Läs om min jobbiga dag idag... O.o
http://thedevilinside.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: