thedevilinside.blogg.se

2012-08-24
15:05:30

Vad 3:orna gjorde mot oss... ! (långt inlägg)
Kom hem precis och sitter med min nya dator! ^^
 
Men idag hade ju 3:orna sån här "inspark" med oss... Och gud va kul det va men ändå lite små läskigt i början när vi undrade vad dom skulle gör med oss... Men då fick min grupp först gå in i ett rum med ögonbindel och sticka ner handen i massa hinkar med olika saker i och leta efter lappar. Och i hinkarna va det garn, hår, gröt, och typ pasta... Aa lite allt möjligt.
 
Sen skulle vi till en park och göra bort oss lite grann... Och då skulle vi springa tillsammans med ihop tejpade ben och sjunga blinka lilla stjärna det högsta vi kunde ... O.o och sen efter det skulle vi också svara på frågor och svarade vi fel fick vi vatten på oss... 
 
Efter det skulle vi går till torget i Eskilstuna och SKÄMMA BORT OSS TOTALT!!! Vi fick gå in på Mc Donalds och smyga omkring, gå fram till en random person och krama dom, fråga om någon gamling kunde peka fuck you så vi kunde ta kort, gå fram och dansa med en 60+,  och det va massa sånt där som man verkligen kan skämma bort sig för... Men det va trots allt hyggligt kul! 
 
Skriver nog mer ikväll :) 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: